وصفات لمطبخك سيدتي

مواضيع مفضلة

google-site-verification=D5w-oSMToT0i2p5C9gLSCRSvTOC8w9yn6b38v_QI38Y google.com, pub-6771521127778549 , DIRECT, f08c47fec0942fa0

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

كل الحب وكل الامنيات الطيبه لكل العالم مع الامل من المزيد من المحبه واحترام الراي الحر واختلاف الثقافات مع الاحترام الكامل للاديان وعدم الخوض في ما حرم الله وان نحترم الاخر وان نحاول ان نصحح عيوبه مع الاحترام الكامل للحريه في الوصف والتعبير والتبادل المعلوماتي الله خلقنا من المحبه والواجب ان نرد المحبه بكل الحب في الاحترام الكامل للرسل والانبياء والاديان والتشريع السماوي*All the love and all good wishes to all the world,

المتابعون

أرشيف المدونة الإلكترونية

قائمة المدونات الإلكترونية

التسميات

من أنا

صورتي
انا الفارس والشاعر والاديب في بلادي وبلادك*** انا يا سيدتي من حارب جلادي وجلادك

جديد المدونه

الجمعة، 10 يونيو 2011

وصفات لمطبخك سيدتي


ملف لجميع انواع الصواني بالفرن!!
صينيه الربيان
المقادير:
1كيلو ربيان مقشر ومغسول
4حبات بذنجان مقطعه بشكل دائري
3بطاطس مسلوقه ومهروسه جيدا"مع الملح
قليل من شرائح ال****ده
زيت للقلي
الكشنه:
2-3بصل مفروم + ثوم مهروس + بقدونس مفروم
(رشه ملح- بهارات مشكله - 1-2 ملعقة معجون طماطم )
الطريقة:
1-أسلقي الربيان مع قليل من حب الهال والقرفه والملح
2-سخني زيت القلي و اقلي الباذنجان حتى يحمر ثم نشفيه عن الزيت
3-خذ ملعقه زيت وضعيها في القدر ثم اضيفي اليها البصل والثوم والبقدونس
وقلبيها على النار ثم اضيفي اليها الملح والبهارات والمعجون وقلبيها
واضيفي عليها الربيان المسلوق وحركيها
4-الان خذ صينيه مستطيله الشكل وصفي عليها نصف كميه الباذنجان
ثم اضيفي كشنه الربيان كلها وصفي مره اخراالمتبقي من الباذنجان
5- ضع اخر طبقه وهي البطاطس المهروس وضع عليها شرائح ال****ده
6-ادخليها الفرن 5-8 دقاق من تحت ثم حمريها من فوق
وتقدم مع الخبز او الارز الابيض
(ويمكن صنعها بالدجاج المقطع مربعات صغيره)


صينية الخضار بالقشطه و الجبنه
المقادير:
3 حبات بطاطا مقطعه طويل (مثل البطاطا المقليه)
3 حبات جزر مقطعه بنفس الطريقه
3 حبات كوسه مقطعه بنفس الطريقه
صدور دجاج ( بدون عظم أو جلد )
بصل
بهارات
- الخلطة : علبه قشطه
كاسه صغيره جبنه سائله
الطريقة:
- نسلق صدور الدجاج ثم نقطعها الى قطع صغيرة .
- نحمر البصل قليلا ثم نضع عليه الدجاج المسلوق و نقلب ثم نضع البهارات و نقلب الى ان يحمر الدجاج قليلاً .
- نقلي الخضار كلا على حده و نضعها فوق الدجاج .
- نضع قدر صغير على النار فيه القشطه و الجبنه و نقلب قليلا فقط لتسيح الجبنه ثم نقوم بوضعها على الخضار و الدجاج و نضعها في الفرن الى ان تحمر الوجه و نقدمها .


صينية الخضار بالصلصة البيضاء
المقادير:
بطاطا مقطعه حلقات و مقليه
باذنجان مقطع حلقات و مقلي (يفضل تقطيعه سميك )
لحم مفروم مطبوخ بدون زيت
صلصة بيضاء (كي دي دي )
علبة جبن سائل
علبة قيمر (قشطة)
مكعب ماجي
رشة فلفل اسود
جبن بارمزان مبروش
الطريقة:
- رصي البطاطا و الباذنجان بصينية فرن , اضيفي فوقهم طبقة اللحم المفروم .
- اخلطي الجبن و القيمر (القشطة) و الصلصة البيضاء و الفلفل و مكعب ماجي بالخلاط جيدا .
- اسكبي الصلصة في الصينية فوق الخضار و اللحمة , رشي الجبن المبروش فوقها .
- ضعي الصينية بالفرن حتى يحمر سطحها , قدميها ساخنة .


صينية الباذنجان بالباشميل
المقادير:
كيلو باذنجان
نصف كيلو لحم مفروم
بصل
وتوابل ( ملح و فلفل أسود )
ملعقة من الكويكير
صلصة الباشميل
صنوبر
الطريقة:
البدء يتقشير الباذنجان ثم رشة بالملح حتى يفقد المياه التي بداخله , القيام بتحميره حتي يصبح ذهبى اللون
ثم تعمل صلصة الباشميل وأيضاعمل عصاج اللحم وهو عبار ة عن اللحم والبصل المبشور والملح والفلفل وملعقة كبيرة من ال****دة يقلبا معاً على النار حتى ينضج اللحم.
ثم نحضر صينية بايركس ونضع يقالبها شرائح الباذنجان ثم طبقة من اللحم المفروم وطبقة من الباشميل ثم طبقة
أ****** من الباذنجان ويرش بداخلها صنوبر ثم علي الوجه نضع الباقي من الباشميل ثم توضع في فرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة


صينيه الكفته بالطماطم والصلصه
المقادير:
تعملي الكفته المنزليه( لحمه مفرومه +بصل مفروم+بقدونس مفروم++ثوم مفروم+ملح وبهار كفته+ك****ره خضراء مفرومه____>>تخلط جميع المقادير مع بعضها البعض )
طماطم معصوره
صلصه والكميه تكون حسب الرغبه
بهار
الطريقة:
-بعد ان تخلط مقادير الكفته جيدا توضع في الصينيه ويعمل حفره في الوسط ويوضع فنجال فيه قليل من الزيت ثم نضع جمره محمره جيدا ونغطي الصينيه ونتركها لمدة 5 دقائق
-نبدا بتكوير الكفته كور على شكل وحجم صفار البيض ثم نرصها في الصينية
-نخلط الطماطم والصلصة والبهار والملح جيدا ونصبها فوق الكفته وتدخل الفرن حتى تستوي ويبقى بها قليل من المرق
-يقلى في قدر آخر ثوم وك****ره ناشفه مع بعضها البعض حتى تفوح رائحتها وتصب على الصينيه وتغطى لحين التقديم
-طبعا تقدمينها مع رز ابيض


صينية الدجاج بالقشطه
المقادير:
دجاجة مسلوقة ومقطعة اوصال
بصل مقطع شرائح
حبتين بطاطس مقطعه مكعبات مقليه
حبتين فلفل اخضر مقطع شرائح
4حبات كوسه مقطعه مستطيلةومقليه وممكن باذنجان حسب الرغبه بالنسبه لي ان لقيت الباذنجان الذ
فصين ثوم
قليل بقدونس مفروم
حبة ماجي مع نص كوب من ماء السلق سابقا+جزر مبشور
الطريقة:
نرص في الصينيه البطاطس والباذنجان المقلي طبقة فوق طبقة
-في القدر يحمس البصل مع الثوموالبهار الموجود عندكونقلب حتى يذبل ثم نضع فوقه الجزر والفلفلويغطى حتى يذبل
نضع الدجاج ونقلبه قليلا حتى يمتزج مع بعض
بعد ان يستوي نطفئ النار ونضع ك****ره مفرومه ونضعه فوق البطاطس والباذنجان
-نضع علبه ونصف قشطه +نص جبنه كاسات في الخلاط ونصبه فوق الخلطه(خلطة الدجاج والخضار في الصينيه)
-ندخل الصينيه الفرن من لاسفل ثم من الاعلى


صينية المكرونه مع الدجاج والجبنه
المقادير:
دجاجه مسلوقه ومقطعه قطع صغيرة بون جلد ولا عظم
بصله مفرومه
طماطم معصوره مع فصين ثوم وملعقة صلصة وفلفل اسود وملح ___ الكل في الخلاط مع بعض
زيت
فنجال الا ربع دقيق____ فنجال شاي
قليل من مرق السلق سابقا
مكرونه مسلوقه مع ملح وزيت ومصفيتها بعد ان تستوي( المكرونه الطويله)
جبنه كرافت مبشوره
الطريقة:
يقلب البصل في الزيت حتى يذبل ثم نضع الدقيق ويقلب حتى يمتزج جيدا مع الزيت والبصل( مثل الباشميل) ثم نضع الطماطم المعصوره و نخفض النار وتترك حتى تتسبك ثم نضع الدجاج وقليل من ماء السلق ويترك حتى ينشف المرق وتبقى الخلطه لا ثقيله ولا خفيفه يعني وسط
نضع المكرونه في الصينية ونضع الخلطه فوقها ثم نرش الجبنه الكرافت المبشوره على السطح حتى نغطيه وتدخل الفرن من الاعلى حتر تبدا بالحمرار
تترك قليل قبل التقديم حتى تتماسك المكرونه يعني لا تقدم فور خروجها من الفرن


مكرونه بالباشميل
المقادير:
مكرونه اسبقاتي الطويله
لحمه مفرومه
كمون وفلفل اسود
طماطم مقطع صغير
فلفل اخضر رومي مقطع صغير
بصل مفروم
ثوم مقطع شرائح رقيقة
الطريقة:
- تسلق المكرونه مع ملعقة طعام ممتلئه قرفه مطحونه وملعقه ا****** فلفل اسود مطحون وزيت وملح( وهنا سر الطبخه) ثم تصفى
يقلى البصل في قليل من الزيت حتى يذبل ثم توضع اللحمه المفرومه عليه ويترك حتى تستوي اللحمه تماما ثم نضع الطماطم والفلفل الاخضر والثوم وتترك على نار هادئه حتى يذبل الثوم وينشف اللحم ثم نضع الكمون والفلفل الاسود
ويقلب
-نقوم بعمل الباشميل ( 5 ملاعق دقيق ممتلئه تقلب في الزيت حتى تمتزج ثم نصب فوقها كوبين حليب سائل ونقلب بالملعقه السلك مع الملح والملح الصيني والفلفل الابيض وبعد ان تبرد قليلا نضع بيضه واحده ونقلب)
-نضع نص كميتة المكرونه في الصينية ونخلط معها ثلث كمية االباشميل ثم نضع خلطة اللحمة ثم المكرونه الباقيه ثم نصب فوقها الباشميل المتبقية ونرش قليل من الجبن وتخل الفرن من الاعلى حتى تحمر
لا تقدم فورا بل تترك قليل حتى تتماسك ثم تقدم
( حبايبي على كثرة طرق المكرونة بالباشميل الا ان هذي الطريقة الوحيده الا وجدت انها لاقت استحسان الجميع وزي ما قلت لكم السر في سلق المكرونه مع القرفه والفلفل )



صينية بطاطس بالدجاج
المقادير:
دجاجة مقطعة اربع قطع او حسب الرغبة
بقدونس
شرائح طماطم
بصل
فلفل اخضر
3 حبات بطاطس
ماجي
ملح وبهارات
كاس ماء دافي
صلصة
الطريقة:
بعد تقطيع الدجاج يسلق نصف استواء
نقطع الطماطم والبصل والبطاطس( البطاطس بقشره بعد غسله جيدا) والفلفل الاخضر ___ الجميع شرائح
يرص الدجاج في صينية ثم شرائح الخضار السابق
-يوضع الزيت في القدر وتذوب فيه الصلصة مع قليل من الماء(ثلث كوب ماء) والماجي ويترك على النار الهادئه حتى يتسبك نغطي الصينية بالقصدير وتدخل الفرن على نار متوسطه اقرب للهادئه حتى يبقى القليل من المرق المتسبك ويقدم مع الرز الابيض والسلطه
-ثم يصب فوق الدجاج


صينية البطاطس بالباشميل
المقادير:
بطاطس مقليه + باذنجان مقلي__الباذنجان حسب الرغبة
لحمه مفرومه مطبوخه( بصل مفروم وثوم يقلب على النار حتى يذبل ثم نضع اللحمة وتترك حتى تستوي ثم تملح وتبهر)
باشميل بالطريقه السابقة في مكرونة الباشميل
الطريقة:
ناخذ الصينيه ونرص نص البطاطس المقلي
نضع اللحمه المفرومة
نضع البطاطس على اللحمة المفرومة
نضع الباشميل على البطاطس
نرش الوجه بالجبنه وتدخل الفرن حتى يحمر الوجه وتترك قليلا قبل التقديم حتى تتماسك ثم تقدم بالهنا والعافيه والطبق ينفع للعشاء



صينية الدجاج المشوي
المقادير:
دجاج متبل بما يلي( ملعقتين ****ادي +زيت + خل+ ليمون+بهار شوي وكمون+ملح+ثوم مفروم + زعفران)
صنوبر و****يب مقلي
بصل شرائح مقلي حتى يصبح لونه بني ( يقلى في زيت غزير ويصفى جيدا)
الطريقة:
يترك الدجاج في التتبيله لمدةساعتين على الاقل ( لازم يطول في التتبيلة)
يوضع في الصينيه ويدخل الفرن على درجة حرارة 180 من الاعلى فقط ويقلب من فترة وا****** حتى يستوي
-نضع قطعة فحم حتى تحمر ثم نضع في فنجال صغير قليل من الزيت ونضعه في وسط الصينيه ثم نضع الجمره ونغطي الصينية حتى نكسبها طعم الشوي
-في صحن التقديم نضع خبز مقطع ارباع ونرش فوقه ال****يب والبصل والصنوبر ثم نضع الدجاج ونغطيه بالخبز الرقيق ويقدم


صواني الكفته
المقادير:
نصف كيلو لحم مفروم
واحد بصلة متوسطة
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفرى
1 ملعقة كبيرة سمن
2 ملعقة كبيرة بقسماط مطحون
ملح + فلفل + بهارات لحمة
2 كوب سلطة طحينة متبلة
الطريقة:
تبشر البصلة ناعم اوتتبل بالملح والفلفل والبهارات وتخلط مع اللحم والبقدونس والبقسماط ويقلب السمن مع الخليط السابق.
ثم تدهن صنية بالسمن ويوضع فيها اللحم المفرى بعد خلطة كما اوضحنا سابقا ويفرد ويسوى باليد وتدخل الصنية الفرن ويكون متوسط الحرارة حتى يقترب من النضج.
تخرج الصنية ويصب فوقها سلطة الطحينة وتدخل الفرن مرة ا****** لمدة 5 دقائق وتقدم ساخنة مع محشى ورق عنب وسلطة خضراء
وبالهناء والشفاء 0


صينية الدجاج بالبارميزان
المقادير
بيضتان مخفوقتان
كوب من جبن البارميزان المبشور او جبن الرومي المبشور
بقسماط
ملعقة من البهار الايطالية وانا ما استعملتها
3-6 فصوص ثوم مفروم
6 قطع من صدور دجاج بدون عظم او جلد
2 ملعقة زيت زيتون
كوب من صوص الطماطم او يمكن اكثر حسب الكمية
جبن موزريلا او تشيدر مبشور
الطريقة
حمي الفرن اولا
ضعي قطع الدجاج بكيس بلاستيك
اطرقي الدجاج بالمدقة حتى يصير حتى يوصل سمكه لربع انش
في طبق مسطح او غميق اخلطي جبنة البارميزان والبقسماط والبهار
اغمسي قطع الدجاج في البيض المخفوق
غطي الدجاج بالبقسماط
في مقلا ة كبيرة ضعي قليلا من الزيت اضيفي الثوم المفروم له ثم اضيفي الدجاج واتركيه لمدة 8 الى 10 دقائق ولا تنسي تقلبيه
ضعي قليلا من صوص الطماطم في صينية الفرن
اضيفي له الدجاج المقلي
ضعي ما تبقى من صوص الطماطم فوق الدجاج
ضعي على الدجاج الجبن موزريلا وضعيه في الفرن حوالي 20 دقيقة او الى ان تذوب الجبنة وتحمر قليلا
واخرجيها وقدميها مع المعكرونة او خبز الثوم و بالهنا والعافية


صينـــــية الأرز
المـقـــــاديــر:
2 كوب أرز مصري
صدور دجاج
3 حبات جزر
ملفوف
3حبات فلفل أخضر
1 علبة قشطة
3 ملاعق جبن كرافت سائل
بهارات وماجي
طريـــــــــقة العمل :
يسلق الارز المصري
يقطع كل من الدجاج والخضروات طوليا
يحمس الدجاج مع قليل من الزيت إلى أن ينضج
بعد النضج يضاف إليه الخضروات ونقلبه ثم نغلق القدر ونجعل الخضار تطبخ على ماء الدجاج إلى أن تلين ...ثم نضع الملح والبهارات المرغوبة ولا ننسى الماجي
ونجعله يطبخ قليلا إلى أن يجف الماء
وبعد الانتهاء نأخذ صينية بايركس ونضع
الدجاج مع لخضار في أسفل الصينية
ثم نضع فوقه الارز المسلوق
ثم نحضر الخلطة بخلط القشطة مع الجبن ونضع
قليل من الملح
نضع الخلطة فوق الارز (نضعها بشكل طبقه عريضة يعني مو بطريقة المسح لكي تتجنبي أن يحترق )
ثم نضع الصينية في الفرن إلى أن تصبح
الطبقة العليا باللون البني ....
ملا حظة : البعض (وأنا منهم) يحبون أضافة الباذنجان إلى الخضار بعد تقطيعه بشكل طولي وقليه
والبعض لا يفضل علشان ما تصير دسمه


صينية الخضار بالمشروم
المقادير
كيس خضار مشكل صغير (أفضل الرجل الأخضر)
قرنبيط (زهرة)-بروكلي أيضا مسلوق بالماء والملح
جزر مقطع علي شكل أعواد الثقاب ويشوح بالزيت
بطاط مكعبات مسلوق
ملفوف ابيض مقطع طوالي
مشروم عدل (غير مقطع)
جبن موزاريلا
الصلصة
مايونيز 3 ملاعق
كريمة حمراء Kdd
2 ملعقة جبن كرفت
فلفل أسود –ملح + قيمر + وزيادة جبن.
الطريقة
تصف الخضار في صينية بايركس أولا الخضار المشكلة القرنبيط والبروكلي ثم الجز ثم الملفوف ثم البطاط المكعبات ويصف فوقهم المشروم واقف وتخلط الصلصة وتصب فوق الخضار ثم يغطي وجه الصينية بالجبن وتوضع بالفرن لمدة ربع ساعه تقريباً او اكثر


صينية الرز بالبشاميل
المقادير:
2كأس رز مسلوق بماء وقليل من الزيت والملح -
2صدر دجاج مقطع قطع صغيره-
بصله مقطعه قطع صغيره-
علبة قشطه-
كأس متوسط جبن سائل.
الطريقة:
يحمس البصل بقليل من الزيت والبهارات ثم يضاف إليه الدجاج والملح يترك على جنب.
ويوضع نصف كمية الرز المسلوق في صينية ثم نضع طبقة فوق الرز من الدجاج ثم قليل من القشطه والجبن المخلوطه مع بعض على الدجاج ثم الرز المتبقي ويرص ثم خلطة الجبن والقشطه فوق الرز وتحمر في الفرن من أعلى وأسفل حتى تشقر..وبالهناء والعافيه
صينية دجاج بالجبن والقيمر...
بطاط مقطع شرائح ومقلي وجزر مقطع شرائح ومقلي ( يصف في صينيه )
تسلق 1/2 دجاجه ثم تقطع (تنتف)
بقدونس مقطع صغير
يخلط مع قلاص جبن مع 3 إلى 4 علب قيمر*قشطه (القوطي) مع الدجاج حطي عليه فلفل اسود وملح
بعدين حطيه على البطاط والجزر بعدين الفرن شغليه من تحت .
الى ان يسخن.
*** ممكن قلي كوسا و ووضعها في الصينيه مع البطاط والجزر وممكن تقطيع فلفل بارد مكعبات صغيره واضافتها مع الخلطه اللي هي البقدونس والدجاج والجبن والقيمر .


صينيــــة الستيك مع المشروم
المقادير:
كيلو و نصف لحم عجل فيليه
2 علبة مشروم ( فطر ) صحيح
ملح - فلفل اسود
زيت نباتي
المطيبات : جزرة - ورق غار - قشرة ليمونة حامضة .
راس ثوم يقشر و يوضع اسنان صحيحة دون فرم ، بصلة تقطع جوانح سميكة
الطريقة:
تقطع الفيليه شرحات بسماكة 1 سم تقريبا و تتبل بالملح و الفلفل الاسود .
نضع كمية من الزيت النباتي في قاع الصينية و ندهن بها الصينية كاملة ، نصف شرحات الفيلية في الصينية و ندخلها الفرن و نحمرها على الوجهين لفترة بسيطة . نخرج الصينية و نضع عليها المشروم و كل المطيبات و نصب فوقها قليلا من الماء . نغطي الصينية بورق القصدير و نرجعها الى الفرن حتى تنضج .
والف صحتين .
يقدم مع الطبق بطاطا بيريه او بطاطا مقلية و سلطة


صنية الكفتة بالطحينة
المقادير:
نصف كيلو لحم مفروم
واحد بصلة متوسطة
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفرى
1 ملعقة كبيرة سمن
2 ملعقة كبيرة بقسماط مطحون
ملح + فلفل + بهارات لحمة
2 كوب سلطة طحينة متبلة
الطريقة:
تبشر البصلة ناعم اوتتبل بالملح والفلفل والبهارات وتخلط مع اللحم والبقدونس والبقسماط ويقلب السمن مع الخليط السابق.
ثم تدهن صنية بالسمن ويوضع فيها اللحم المفرى بعد خلطة كما اوضحنا سابقا ويفرد ويسوى باليد وتدخل الصنية الفرن ويكون متوسط الحرارة حتى يقترب من النضج.
تخرج الصنية ويصب فوقها سلطة الطحينة وتدخل الفرن مرة ا****** لمدة 5 دقائق وتقدم ساخنة مع محشى ورق عنب وسلطة خضراء
وبالهناء والشفاء 0


صينية التوست بالدجاج والصلصه البيضاء
المقادير:
كيس خبز توست
حليب
للحشوه :
بصله مفرومه ناعم
دجاجه او باكيت صدور دجاج مسلوق ومفتت
جزره كبيره مبشوره او 3 صغار مبشورين
علبه مشروم مقطع شرائح
فلفل بارد مقطع مكعبات صغيره
شبت وك****ره مفرومين
عصير ليمونه صغيره
ملح وفلفل اسود وبهارات
للصلصه
علبه جبنه بوك صغيره أوأي نوع آخر بلاش بوك خليها المراعي
1 قشطه
كاس حليب
علبه وحده مايونيز قودي صغير ( لحظه بس قبل لا لان الصينيه كبيره وبيتوزع وقودي خفيف )
الطريقة :
الحشوة : في قليل من الزيت حمري البصل وضيفي له المشروم وخليه لين يذبل وضيفي الفلفل والجزر والدجاج وباقي مكونات الحشوه وبعد ما تنضج اعصري عليها عصير الليمون
قطعي اطراف التوست وصفيه في صينيه التقديم وبللي اطرافه بالحليب بواسطه الملعقه
وزعي الحشوه فوق طبقه التوست وصفي فوقها طبقه ثانيه من التوست الي ازلتي اطرافه
اخلطي مكونات الصلصه وحطيها على الوجه ودخليها الفرن لين ما يحمر الوجه
وبالعافيه


صينية دجاج سهلة ولذيذة مع مكرونة محمرة
المقادير:
دجاجه مقطعه8
بصله كبيره
3 فصوص ثوم
1 طماطم كبيره
ملح
فلفل اسود
معلقه كبيره بابريكا
معلقه كبيره سماق
الطريقه:
نقطع البصل والثوم حلقات
ندعكهم بالتتبيله
نرص الفراخ ونخلى جزء من البصل تحتها وجزء فوقها
نقطع الطماطم حلقات ونحطها فوق الوش
نغطى الصينية ونحطهاعلى نار متوسطة
ونسيبها لحد ما تستوى وتحمر شويه هيكون فيها صوص طعمه روعة
ولو عاوزاها تتحمر اكتر ممكن تحطيها 5 دقايق تحت الشوايه بس انا ما بحبش كده انا احبها تتحمر خفيف والصوص فوقها
وتقدميها مع رز ابيض انا عملتها مع مكرونة اسباجيتى محمرة بالخضار
طريقة المكرونة:
مكرونة اسباجيتى تكسريها

شويه خضار مشكل
مكعب ماجى
تحمرى المكرونة كويس فى النار
وبدين تضيفى ميه تغطى المكرونة بشويه صغيره وتعلى النار لحدما تغلى
تضيفى الماجى وبعدين الخضار واما تشرب الميه توطى عليها
اهم حاجه تكترى النار اثناء التحمير


صينية الباذنجان بالطماطم
المقادير:
ـ 4 باذنجانات بحجم متوسط.
ـ 500 غرام طماطم.
ـ 50 غرام ****دة.
ـ 50 غرام فروماج أحمر محكوك.
ـ بصلة واحدة مفرومة.
ـ 2 فصوص ثوم.
ـ ملعقتان كبيرتان شابلير.
ـ ملح.
ـ إبزار.
ولتحضير الطبق نقوم أولاً بتقشير الباذنجان وتقطيعه إلى دوائر, ثم يترك في الماء والملح لمدة ساعة من أجل أن يفرز ماءه المسود.
وكما هو معروف يصنف الباذنجان ضمن الخضراوات ذات القوام الأسفنجي, وهي تمثل مصدراً عالياً للحصول على المواد المضادة للأكسدة فهو غني بعناصر نباتية كثيرة تتميز بخصائص مضادة للأكسدة, كمركبات الفينول مثل كافييك وكلوروجينك، ومركبات فلافونويد مثل ناسيونين, بالإضافة إلى وجود العناصر الغذائية الهامة كالفيتامينات والمعادن.
وبعد انتهاء الساعة التي نقع فيها الباذنجان ينشف بمنديل نظيف, ومن ثم يقلى بالزيت لكن دون أن يتحمر, وفي وعاء يمكن وضعه بالفرن توضع دوائر الباذنجان ويحتفظ بها جانباً.
وفي مقلاة فوق نار معتدلة يوضع القليل من الزيت, ثم تضاف البصلة المفرومة, وتقلى جيداً دون أن تتحمر, ثم يضاف الثوم المفروم, والطماطم المسلوقة والمطحونة والمصفاة, وأخيراً يضاف كلاً من الملح والإبزار.
وتترك جميع المواد السابقة لتطهى على نار هادئة مع التحريك المستمر, وعندما تنسجم العناصر فيما بينها ويتخثر الخليط, ترفع المقلاة من فوق النار ويضاف الخليط إلى دوائر الباذنجان المحضرة سابقاً, ويرش فوق الجميع الشابلير والفروماج الأحمر المحكوك, وتوضع ال****دة المذابة, ويوضع في الفرن إلى أن تتحمر جيداً, فيصبح الطبق جاهزاً ويقدم ساخناً.


صينية الدجاج بالتوست..طريقة عجيبة
المقادير:
خبز توست حجم كبير
جبن سائل (انا استخدم كرافت)
مايونيز 3 ملاعق
2 بيض
قشطة (استخدم نستلة)
دجاج بدون عظم ولا جلد
بهارات
فلفل اسود واحمر
ملح
3 ملاعق حليب بودرة
مكعب ماجي
بصل مفروم
طماطم مفروم
جزر مبشور
معجون طماطم
الطريقة:
اولا اسلق الدجاج جيدا مع حبتين هال وقرفة عشان يكون طعمة وريحته حلوة
ثانيا اصفي الدجاج من الماء وافتت الدجاج الى قطع صغيرة
ثالثا اقلي البصل في الزيت الساخن...واضيف اليه الجزر
اقلب جيدا لمدة 5 دقائق
اضيف اليه الدجاج واستمر في التقليب لمدة 5 دقائق
ثم اضيف الطمطم وعجون الطماطم مع التقليب المستمر طبعا...
بعدها اضيف البهارات وكعب ماجي والفلفل الاحمر والاسود...
اضيف الملح حسب الرغبة
اضيف 3 ملاعق كبيرة ماء واتركة على نار هادئة...
في هذه الاثناء اجهز الصينية التي ستدخل الى الفرن
اقطع اطراف التوست واصف طبقة في الصينية
ثم امسحها بالجبن السائل
واضيف طبقة ا****** من التوست..
ثم اضيف خلطة الدجاج
ثم اضيف طبقة ا****** من التوست
اضع في الخلاط ( القشطة + 2 بيض + 3 م. ك مايونيز + 3 م.ك. حليب بودر) واخلط جيدا
ثم اسكب الخليط على اخر طبقة من التوست في الصينيه
ادخل الصينية في الفرن واحمر بس من فوق لمدة ربع ساعة تقريبا او الى ان يحمر الوجة


صينية البطاطس سهلة ولذيذة
المقادير
5حبات وسط بطاطس مسلوق
3ملاعق كبيرة جبن سائل
3ملاعق كبيرة زيت
4\3كاس حليب
بيضة
بهارات
ملح
الحشوة
بصل مفروم
فلفل مفروم
طماطم مفروم
ملح وبهارات ولحم مفروم
طريقة العمل
نخلط البطاطس مع جميع المقادير وبعد ماتجهزين الحشوة تدهنين صينية بالزيت وترش بالبقصمات ثم نضع نصف كمية البطاطس ونفردها جيدا بالملعقة مع استخدام الماء لسهولة الحركة ثم نضع الحشوة ونضع الطبقة الثانية من البطاطس ثم نقطيه بالبقصمات ونرش زيت على السطح وتدخل الفرن ونتركها حتى تتحمر يمكن استبدال اللحم بالدجاج File for all types of oven trays!!
Chinese shrimp
Ingredients:
1 kilo shrimp, peeled and washed
4 pills diced aubergine in a circular motion
3 potatoes, boiled and mashed well, "with salt
Few segments of the de ****
Oil for frying
Akoshnh:
2-3 chopped onions + garlic mashed + parsley, minced
(A pinch of salt - Spices problem - 1-2 tablespoon tomato paste)
Method:
1 - Boil the shrimp with a pinch of cardamom, cinnamon and salt
2 - Heat the frying oil and fry until the eggplant browns then Nschwih for oil
3 - Take one spoon of oil and put them in the pot, then add the onions, garlic and parsley
And Qlbhe on fire, then add to it salt, spices, paste and Qlbhe
And add the boiled shrimp and simmer
4 - Now take the tray of rectangular shape and the descriptive half of the eggplant
Then add the shrimp Kcnh all times Akharaalmtbaki descriptive of eggplant
5 - Place the last layer which is mashed potatoes, put them segments of the de ****
6 - Edjlleha oven 5-8 ticker-under and then over the Hmreha
And served with bread or white rice
(And can be made with chicken section of small squares)


Chinese vegetables and cream cheese
Ingredients:
3 pills a long-chopped potatoes (such as French fries)
3 pills Islands diced the same way
3 pills chopped zucchini the same way
Chicken breast (without bone or skin)
Onion
Spices
- Mix: a box of cream
A small bowl of cheese, liquid
Method:
- Boiled chicken breasts and then we cut into small pieces.
- Nhmr a little onion and then put him boiled chicken and spices and then we turn and turn until chicken browns slightly.
- Transferred to vegetables, both alone and put it over the chicken.
- Put the saucepan on the fire and the cream cheese and turn just a little bit to unfreeze the cheese and then we put them on the vegetables and chicken and put in oven to brown face and that we offer.


Chinese vegetables, white sauce
Ingredients:
Diced potato and fried rings
Eggplant section rings and fried (preferably thick uncut)
Minced meat cooked without oil
White sauce (KDD)
Cheese tray means
Mailbox Kimr (Cream)
Bouillon Cube
Workshop black pepper
Grated parmesan cheese
Method:
- Rsi potatoes and eggplant oven tray, add the minced meat layer above them.
- Mix the cheese and Agaymr (cream) and white sauce and pepper and cubic Maggie Balkhalat well.
- Pour the sauce over the vegetables in the Chinese and the meat, sprinkle with cheese Crushed above.
- Chinese Put in the oven until the surface browns, hot feet.


Chinese eggplant Balbashimil
Ingredients:
Kilo eggplant
Half a kilo of minced meat
Onion
And seasoning (salt and black pepper)
Teaspoon of Alkwyker
Béchamel sauce
Pine
Method:
Start Itakecer eggplant with salt and then shop until you lose the water inside, do Pthmirh until golden in color
Then work and béchamel sauce Oidhaaml Asaj meat is Abbar AH meat and grated onion, salt and pepper and a tablespoon of the **** de Iqlba together on the fire until the meat is cooked.
Pyrex and then we get a Chinese and put Iqalbha eggplant slices, then a layer of minced meat and a layer of béchamel and then layer
A ****** of eggplant and sprinkle with pine inside and then put the rest on the face of Albashimil then placed in the oven medium heat for half an hour


Tray the meat with tomatoes and sauce
Ingredients:
Domestic Tamli the meat (meat chopped + minced onion + chopped parsley + + minced garlic + salt and pepper Kofta + k **** Rh green ____>> chopped Mix all ingredients with each other)
Crushed tomatoes
Sauce and quantity are to taste
Condiment
Method:
- After mixing amounts of the meat is well placed in the hole and a Chinese working in the center and placed Venjal a little oil and then put the reddish-Jamra Chinese well and cover and leave for 5 minutes
- We start the meat Petkoer Core shape and size of the egg yolk and then in Chinese Nrsa
- Mix tomato sauce, pepper and salt well and installed over the meatballs and enter the oven until browned and the few remains of the sauce
- Fried in garlic and as much as last **** Rh dry with each other so that a fragrance smells on Chinese and which are covered until the submission
- Of course you give with white rice


Chinese Chicken With Cream
Ingredients:
Boiled chicken and cut across their
Onions, sliced
TWO diced fried potato
TWO green pepper, sliced
4 pills Msttilpomkulaih chopped zucchini and eggplant as possible desire for me to received the most delicious eggplant
Garlic lobes
A little minced parsley
Maggie with a grain of the text of a cup of boiling water previously + carrot
Method:
Nrs in Chinese fried potatoes, eggplant, layer upon layer
- In the pot with the onions enthuses Althomualbhar located Andikunqlb until tender and then put it carrots until tender Filfloiguety
Keep chicken and even a little Nqlbh mixed with some
After equal extinguish the fire, put your **** Rh chopped and put it over the potatoes and eggplant
- Keep a box and a half synths + Text cups of cheese in a blender and set it over amalgam (mixture of chicken and vegetables in Chinese)
- Enter the Chinese oven from the bottom and then from the top


Chinese pasta with chicken and cheese
Ingredients:
Chicken boiled and chopped small pieces of bone or skin of Bonn
Chopped onion
Crushed tomatoes with two lobes of garlic and one teaspoon black pepper sauce and salt and ___ all in a blender with some
Oil
Venjal only a quarter of flour ____ Venjal Tea
Few of the boiling broth previously
Pasta boiled with salt, oil, Msfitha after leveling (pasta long)
Kraft cheese, grated
Method:
Stir onion in oil until tender and then put the flour and stir until mixed well with the oil, onion (such as béchamel) and then put the tomatoes, pressed and cut the fire and left until the Tzbk and then put the chicken and a little boiling water and leave to dry gravy and remaining amalgam is not heavy nor light means the center
Put the pasta in Chinese and put amalgam publication of cheese on top, then flip the craft on the surface so we cover and enter the oven from the top Hatter start Balhmrar
Leave a little before serving to bond means the pasta does not offer as it exits from the oven


Pasta Balbashimil
Ingredients:
Aspqati his long pasta
Minced meat
Cumin and black pepper
Tomato small section
Green pepper turkey small section
Minced onion
Garlic, sliced ​​thin
Method:
- Climb the pasta with a tablespoon full that ground cinnamon and one teaspoon of ****** ground black pepper, oil, salt (and here the mystery of Tabkh) and then filtered
Fry the onions in a little oil until tender and then put ground meat and leave it until browned meat completely and then put the tomatoes, green peppers and garlic and cook over low heat until softened, garlic, dried meat and then put the cumin and black pepper
And stir
- We work Albashimil (5 tablespoons flour full that volatility in oil until blended, then set over two cups liquid milk and turn the wire with a spoon, salt, Chinese salt and white pepper and a little cool after that put one egg and turn)
- Put the text of the quantity of pasta and mix in Chinese with a third of the Aalbashimil and then put the meat mixture then the remaining pasta and then set up over the remaining béchamel and publication of a bit of cheese and without prejudice to the top of the oven until brown
Does not provide immediately but leaves a little to bond and then progress
(Habaybe the many ways in Balbashimil pasta, but these are the only way, but found it met with universal approbation uniforms what I told you the secret to cook pasta with cinnamon and pepper)



Chinese Potato Chicken
Ingredients:
Chicken cut four pieces or as desired
Parsley
Sliced ​​tomatoes
Onion
Green Pepper
3 pills Potato
Maggie
Salt and spices
Duffy cup water
Sauce
Method:
Boil the chicken after cutting half-baked
Cut tomatoes, onions and potatoes (potato shell well after washing), green peppers, all segments of ___
Lay chicken in the vegetable tray and then slide the previous
- Put oil in a pot and melt the sauce with a little water (one third of a cup of water) and Almagi and leave on simmer until evaporated cover Chinese tin and enter the oven at medium heat closer to quiet even keep a little of the sauce Almzbk and served with rice and white power
- And then pour over the chicken


Chinese potato Balbashimil
Ingredients:
French fries + fried eggplant __ eggplant as desired
Chopped cooked meat (minced onion, garlic, stir the fire until tender and then put the meat and leave until browned and salinization and fascinates)
Bashmail way as before in the pasta Albashimil
Method:
We take the Chinese text and Nrs fried potatoes
Keep ground meat
Put the potatoes on the meat chopped
Albashimil put on potatoes
Cheese publication of the face and the intervention of the oven until the Browns face and leave a little before serving to bond and then progress felicitously, wellness and benefit the dish for dinner



Chinese roast chicken
Ingredients:
Marinated chicken, including the following (two tablespoons **** Valley + oil + vinegar + lemon + Shwe and cumin seasoning + salt + garlic, minced + saffron)
Pine nuts and fried upon ****
Saute onion slices until brown (fried in oil and drain well Prolific)
Method:
Leave the chicken in the drizzle for at least Mdpsaotain (required long in dressing)
Placed in the Chinese and goes into the oven temperature to 180 from the top and stir all of the Wa ****** even equal
- Put a piece of coal until brown and then put in a small Venjal a little oil and put it in the center of Chinese and then put the ember and cover until we win the Chinese a taste of grilling
- Put in the plate-quarters of the bread section and publication of the above **** upon, onions, pine nuts and then put the chicken, which we cover with thin bread and offers


The meat trays
Ingredients:
Half a kilo of minced meat
One medium onion
2 tbsp parsley furred
1 tablespoon margarine
2 tbsp crushed rusk
Salt + Pepper + Meat Spices
2 cup tahini seasoned authority
Method:
Brushed augurs Aotthbl onion salt, pepper and spices and mix with meat, parsley and breadcrumbs and stir butter mixture with the former.
Ghee and then paint the tray and placed the meat mixture after Mufry As explained previously singled out and is adjusted by hand and enter Alsnip the oven and heat until the average is close to maturity.
Alsnip out and pour over the authority of tahini and the intervention of the oven once a ****** for 5 minutes and serve warm with Stuffed Grape Leaves and green salad
Very good work and healing 0


Chinese chicken Balbarmizan
Ingredients
Eggs Mkhvoguetan
A cup of grated Parmesan cheese or grated cheese turkey
Rusk
Teaspoon of pepper, Italian and I am what I used
3-6 cloves garlic, minced
6 pieces of chicken breasts without bone or skin
2 tablespoons olive oil
A cup of tomato sauce or it can be more depending on how much
Mozyrela cheese or grated Cheddar
Way
Preheat oven first
Put the chicken pieces a plastic bag
Atrgi Balmedkp chicken until it becomes even conducts a quarter-inch thick
In a dish or flat Gmiq Mix breadcrumbs and Parmesan cheese and pepper
Dip chicken pieces in beaten eggs
Breaded chicken covered
Head Lice in its biggest Put a little oil add the chopped garlic and then add the chicken and let sit for 8 to 10 minutes and do not forget variability
Put a little tomato sauce in the oven tray
Add him fried chicken
Put the remaining tomato sauce over the chicken
Put the chicken cheese Mozyrela and put it in the oven about 20 minutes, or until the cheese melts and brown slightly
And Akharjeha Serve with pasta or garlic bread and felicitously and Wellness


Chinese rice
Ingredients:
2 cups rice Egypt
Chicken breasts
3 pills Islands
Cabbage
3 pills green peppers
1 can cream
3 tablespoons Kraft means cheese
Spices & Maggie
How It Works:
Boil the rice Egyptian
Cut each of chicken and vegetables lengthwise
Enthuses chicken with a little oil until cooked
After maturity is added to vegetables and Nqlbh then close the pot and make the vegetables cook chicken on the water to be idle ... and then put salt and spices as desired and do not forget Almagi
And make it a little cooking water to the dry
After completing Chinese Baerks take and put
Chicken with vegetables at the bottom of Chinese
Then put it boiled rice
Then bring the mixture by mixing the cream with cheese and put
A pinch of salt
Keep the mixture over the rice (we put a layer in a broad survey means Mo in order to avoid being burned)
Chinese and then put in the oven to become
The top layer brown ....
Mullah moment: some (including myself) like eggplant added to the vegetables after the cut is linear and frying
Some would prefer not to become rich Alashan


Chinese vegetables, mushrooms
Ingredients
Vegetables, small bag problem (the best green man)
Cauliflower (flower) - broccoli also boiled water and salt
Islands section in the form of matches and Icouh oil
Boiled potato cubes
Cabbage white section Toali
Mushrooms amended (the non-section)
Mozzarella
Sauce
3 tablespoons mayonnaise
Precious red Kdd
2 tablespoons Kraft cheese
Black pepper - Salt + Kimr + and increase the cheese.
Way
Describe the vegetables in the vegetable tray Baerks first problem cauliflower, broccoli and cabbage, and then shearing Battat cubes and describe the mushroom and stand above them and mix the sauce and pour over the vegetables and then cover the face of Chinese cheese and put the oven for a quarter of an hour or more


Chinese rice Bechamel
Ingredients:
2 cup rice boiled in water, and a little oil and salt -
2 chicken breast, chopped -
Onion chopped small pieces -
Packet cream -
Cup cheese average means.
Method:
Enthuses the onion a little oil and spices, then add the chicken and salt left on the side.
And put half the quantity of rice boiled in the tray and then put a layer over the rice, chicken and a little cream cheese blended with some chicken and rice, the remaining compacted and then mix the cheese and cream over the rice and brown in the oven from the top and bottom so Thqr .. Very good work and Wellness
Chinese Chicken and cheese Agaymr ...
Fries, sliced ​​and fried and Islands sliced ​​and fried (describes in Chinese)
Climbing half chickens, then cut (pluck)
Parsley, a small section
Qlas mixed with the cheese with 3 to 4 cans cream Kimr * (Goth) Put it with chicken salt and black pepper
Then Ahtih on Battat and islands then oven Chglih under.
To be heated.
*** Possible frying Cossa, and put them in Chinese with Battat, carrots, peppers cool as possible cut small cubes and add them with the amalgam who are the parsley, chicken, cheese and Agaymr.


Chinese Steak with Mushrooms
Ingredients:
Kilo and a half Veal fillet
Pack 2 mushrooms (fungi) is true
Salt - black pepper
Vegetable oil
Fragrances: carrot Paper - Laurel - rind of lemon.
A clove of garlic peeled and placed correctly without teeth chop, onion cut thick wings
Method:
Cut fillet slices about 1 cm thick and marinate with salt and black pepper.
Keep the amount of vegetable oil in the bottom of the Chinese and the Chinese Brush the full, half slices Faili in China and go into the oven and Nhmrha-sided for a while. Chinese go out and put the mushrooms and all Fragrances and set up above a bit of water. Chinese tin foil cover and could turn it to the oven until cooked.
And a thousand Blogger.
Served with potato dish of Piraeus or French fries and the power


Meatballs meal tray
Ingredients:
Half a kilo of minced meat
One medium onion
2 tbsp parsley furred
1 tablespoon margarine
2 tbsp crushed rusk
Salt + Pepper + Meat Spices
2 cup tahini seasoned authority
Method:
Brushed augurs Aotthbl onion salt, pepper and spices and mix with meat, parsley and breadcrumbs and stir butter mixture with the former.
Ghee and then paint the tray and placed the meat mixture after Mufry As explained previously singled out and is adjusted by hand and enter Alsnip the oven and heat until the average is close to maturity.
Alsnip out and pour over the authority of tahini and the intervention of the oven once a ****** for 5 minutes and serve warm with Stuffed Grape Leaves and green salad
Very good work and healing 0


Chinese toast with chicken and white sauce
Ingredients:
Toast bread bag
Milk
For the stuffing:
Onion, chopped fine
Chicken or chicken breasts poached packets and fragmented
Large carrot, grated or 3 small Mbchuren
A box of mushrooms, sliced
Pepper cool clip, small dice
Dill K. **** Rh Mvromen
Juice of one lemon small
Salt and black pepper and spices
For the sauce
Facebook a small box of cheese, or any other type Balash Facebook Keep pastures
A cream
Cup milk
A box and only a small mayonnaise Goody (moment please not before because the large Chinese and Betozaa Goody and light)
Method:
Filling: in a little oil Sauté onion, mushrooms and my guests a cell Lin fade and my guest, peppers, carrots, chicken and the rest of the filler and after mature squeeze the lemon juice
Cut the edges of toast and drain in the tray and apply Belli limbs milk by spoon
Spread the stuffing over the toast and descriptive layer above a second layer of toast to his limbs Azlte
Mix sauce ingredients and Ahteha on the face and Dkhaliha oven Lin Ma face reddens
And well being


Chinese chicken easy and delicious pasta with red
Ingredients:
Diced chicken 8
Large onion
3 cloves garlic
1 tomato big
Salt
Black pepper
Tablespoon paprika
Tablespoon sumac
Directions:
Cut onion rings and garlic
Ndekhm Baltetbilh
Nrs chicks and disclaim part of the onions underneath and part above
Cut the tomato rings and'll add it above Alush
Cover Chinese and Nahthaaly medium heat
And cousin somewhat browned and a little brown sauce filling the magnificence of taste
If Aozaha Taathmr Aktar possible Tahteha 5 minutes under the grill but I'm what I like Bhbc Taathmr love and light sauce over it
And served with white rice I currency spaghetti pasta with roasted vegetables
Method of pasta:
Pasta Spaghetti Teixreha

Vegetables little problem
Cubic Magee
Thmry pasta flattering to fire
Hydrate and obese salt added, covering pasta Bchou and convey a small fire to boil some extent
Tadhavi Almajy and vegetables and then drink the water either by Toty
The most important need Tkatry fire during frying


Chinese eggplant with tomatoes
Ingredients:
4 medium-sized eggplants.
500 grams tomatoes.
50 g **** de.
50 grams red Vaj scrubbed.
One chopped onion.
2 cloves garlic.
Tablespoons Hablair.
Salt.
Abzar.
To prepare the dish we first Peel eggplant and cut into circles, then leaves in water and salt for an hour in order to produce one hundred blackened.
As is well known classified eggplant in vegetables strength sponge, which is a source high to get antioxidants is rich with floral elements of many characteristics of anti-oxidant, vehicles are phenol such as Kawieck and Kloroujenk, and vehicles flavonoid such as Nazionen, in addition to the presence of important nutrients such as vitamins and minerals.
After the end of the hour soak the eggplant dry with a clean tissue, and then fry in oil but without Ithmr, and in the pot can be placed Baked eggplant circles and kept aside.
In a skillet over medium heat put a little oil, then add the chopped onion, and fry well without Taathmr, then add chopped garlic, tomatoes and boiled milled and filtered, and finally the addition of both salt and Alibzar.
And leave all the materials prior to the cook on low heat with constant stirring, and when the line elements with each other and coagulate the mixture, raise the pan over the fire and add the mixture to circuits eggplant prepared earlier, and sprinkle over all Ahablair and Alfrumaj Red Mahkok, and placed the **** de dissolved, and placed in the oven to Taathmr well, it becomes a dish served hot and ready.


Chinese chicken Baltost strange way ..
Ingredients:
Toast bread the size of a large
Liquid cheese (I use Kraft)
3 tablespoons mayonnaise
2 eggs
Cream (use the Nestle)
Chicken without skin or bone
Spices
Black pepper, paprika
Salt
3 tablespoons milk powder
Bouillon Cube
Minced onion
Tomatoes, minced
Carrot
Tomato paste
Method:
First Boil chicken well with TWO Hull and cinnamon because Tohma and Rihth be sweet
Secondly Asefi chicken from water and it held the chicken into small pieces
Thirdly Fry onions in hot oil and add to it ... islands
Turn the well for 5 minutes
Added to chicken and continue stirring for 5 minutes
Then add tomato Ajun Tmtm and with continuous stirring, of course ...
Then add spices and Maggie heel and red peppers and black ...
Add salt to taste
Add 3 tablespoons of water and leave it on the backburner ...
In the meantime, finished off the Chinese, which will enter into the furnace
Cut the edges of toast and a layer descriptor in Chinese
Then wash liquid cheese
And add a layer of toast ****** ..
Then add chicken mixture
Then add a layer of toast ******
I put in a blender (cream +2 eggs + 15:00. As mayonnaise + 15:00. K. Milk powder) and mix well
Then pour the mixture on another layer of toast in Chinese
Enter the Chinese in the oven and red, but a click for a quarter of an hour, or until the Browns face


Chinese potato easy and delicious
Ingredients
5 whole boiled potato center
3 tablespoons cheese means
3 tablespoons oil
4 \ 3 cup milk
Egg
Spices
Salt
Stuffing
Minced onion
Pepper, minced
Tomatoes, minced
Salt and spices and minced meat
How It Works
Mix the potatoes with all the ingredients and after Matjhazeen filling Tdhennen tray with oil and sprinkle Babaksmat and then put half the quantity of potatoes and Nfredha well with a spoon with the use of water for ease of movement and then put the filling and put the second layer of potatoes then bulleted Babaksmat and publication of oil on the surface and enter the oven and leave until Taathmr can replace meat with chicken

بحث هذه المدونة الإلكترونية

المشاركة على واتساب متوفرة فقط في الهواتف